ZIO BY NAITT Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Wreszcie się pojawił http://www.matusek.cz/web/view.php?nazevclanku=172-mpm-production-wellington-mk-ii-quotmerlin-powered-wimpyquot&cisloclanku=2008030007 Fajnie że nie trzeba będzie szukać kalek dla jedynie słusznego lotnictwa PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Fajnie wygląda, z tymi rzędowymi silniczkami:-)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertK Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Na allegro 85 zł... hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Condor Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 sklejałem wcześniej wersję Mk X z Italeri (przepak z MPM), model wymaga trochę szpachli, części oszklenia nie pasują, problem z wklejeniem wieżyczki tylnego strzelca, model nie wart swojej ceny, lepszą alternatywą byłby Trumpeter. Generalnie model MPM nie wart swojej ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathiss Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Trafiłem go w Martoli (89 zl - to już nowy Lancaster Revella jest tańszy). Na razie tylko obejrzałem instrukcję, bo nie chciałem rozrywać opakowania z ramkami. Tej żywicy jest strasznie dużo - raptem dwie sztuki chwytów powietrza do chłodnic w Merlinach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lodzianin Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Teraz Czesi trochę spasowali z cenami... więc może i Wellingtony będą tańsze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts