ZIO BY NAITT Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Wreszcie się pojawił http://www.matusek.cz/web/view.php?nazevclanku=172-mpm-production-wellington-mk-ii-quotmerlin-powered-wimpyquot&cisloclanku=2008030007 Fajnie że nie trzeba będzie szukać kalek dla jedynie słusznego lotnictwa PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Fajnie wygląda, z tymi rzędowymi silniczkami:-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Na allegro 85 zł... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Condor Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 sklejałem wcześniej wersję Mk X z Italeri (przepak z MPM), model wymaga trochę szpachli, części oszklenia nie pasują, problem z wklejeniem wieżyczki tylnego strzelca, model nie wart swojej ceny, lepszą alternatywą byłby Trumpeter. Generalnie model MPM nie wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathiss Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Trafiłem go w Martoli (89 zl - to już nowy Lancaster Revella jest tańszy). Na razie tylko obejrzałem instrukcję, bo nie chciałem rozrywać opakowania z ramkami. Tej żywicy jest strasznie dużo - raptem dwie sztuki chwytów powietrza do chłodnic w Merlinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzianin Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Teraz Czesi trochę spasowali z cenami... więc może i Wellingtony będą tańsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi