ZIO BY NAITT Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Wreszcie się pojawił http://www.matusek.cz/web/view.php?nazevclanku=172-mpm-production-wellington-mk-ii-quotmerlin-powered-wimpyquot&cisloclanku=2008030007 Fajnie że nie trzeba będzie szukać kalek dla jedynie słusznego lotnictwa PZDR Cytuj
spiton Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Fajnie wygląda, z tymi rzędowymi silniczkami:-)). Cytuj
Condor Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 sklejałem wcześniej wersję Mk X z Italeri (przepak z MPM), model wymaga trochę szpachli, części oszklenia nie pasują, problem z wklejeniem wieżyczki tylnego strzelca, model nie wart swojej ceny, lepszą alternatywą byłby Trumpeter. Generalnie model MPM nie wart swojej ceny. Cytuj
mathiss Napisano 6 Czerwca 2008 Napisano 6 Czerwca 2008 Trafiłem go w Martoli (89 zl - to już nowy Lancaster Revella jest tańszy). Na razie tylko obejrzałem instrukcję, bo nie chciałem rozrywać opakowania z ramkami. Tej żywicy jest strasznie dużo - raptem dwie sztuki chwytów powietrza do chłodnic w Merlinach Cytuj
lodzianin Napisano 22 Sierpnia 2008 Napisano 22 Sierpnia 2008 Teraz Czesi trochę spasowali z cenami... więc może i Wellingtony będą tańsze . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi