piotrkur Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Nie chwaląc się-jam zaproponował je autorowi do tej scenki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 Wszystko prawda co piszecie. Myślałem nad umieszczeniem Scuda na samej pustyni, ale stwierdziłem, że będzie się strasznie zlewał - piaskowe kamo i piaskowe podłoże - bleeee mdłe i jednolite. Stąd decyzja o zrobieniu go na asfalcie by jednak było to odcięcie kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Marca 2021 Autor Share Napisano 24 Marca 2021 Podstawka poszła nieco do przodu. Trzeba dograc brudzenie asfaltu i dodać kilka elementów. Potem juz tylko figurki. Nie ma jednolitego tła, ale mam nadzieję, że coś widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Marca 2021 Autor Share Napisano 25 Marca 2021 No to teraz fotki Scuda już na podstawce. Zostaje jeszcze zrobienie figurantów obok pojazdu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Może więcej śmieci/bałaganu wokół pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Marca 2021 Autor Share Napisano 28 Marca 2021 Zapraszam do galerii końcowej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi