Jump to content

U-BOUT CAPITAN 1:9 MIRAGE

figfan
 Share

Recommended Posts

Figurka jak najbardziej ok. Jedyne co mi się rzuca w oczy, to odcień cery. Dla mnie on bardziej wygląda jak wysmażony na włoskim słońcu spadochroniarz, niż kapitan U-boota. Ale to moje prywatne odczucie Plusik za ciekawą podstawkę, aczkolwiek ten "ubrudzony" słupek średnio moim zdaniem pasuje. Aha i zmień literówkę w temacie

Figurka zacna ale... jw. Kolega wspomniał - kolor twarzy też mi nie bardzo pasuje. Myślę, że jak pobawisz się jaśniejszymi kolorami - wyjdzie cudnie ;) Jeśli chodzi o poler (ten pachołek ;) ) to moim subiektywnym zdaniem lepiej prezentowałby się tylko troszkę obdrapany Poszukaj może w Google jakiś fotek. W razie co miałem gdzieś fotkę z portu w Darłowie i jest tam taki obdrapany polerek Jak coś pisz na PW. Ale ogólne wrażenia jak najbardziej pozytywne

• 2 months later...

Tak się składa że pracuje 200 metrów od kanału portowego w Gdyni i muszę autora bronić za pachołek. Nie wiem co te ptactwo żre (niektóre mewy wielkie jak indyki) ale potrafią zabrudzić, i to nieźle. Jak ktoś ma wątpliwości zapraszam do siebie do zakładu w ramach usuwania tego z mojego samochodu. Po to woże skrobaczke do lodu przez cały rok

Nie ma sensu oglądać zdjęć pachołków z miejscowości letniskowych. Tam sa one wypolerowane przez d.....ska turystów. te w strefach zamknietych lub te w okresie zimy to dopiero bajka.

Koszula majstersztyk, ja już myślałem, że to jakaś folia albo coś takiego?! Chyba można kupić taką na pokrycie Zehltów itp prawda ?Skóra faktycznie do przemalowania, a kapitan to jakiś taki czyścioszek ? ani kropli kawy, ropy, oleju na pulowerze, spodniach, koszuli ?!

Wszystko jest super precyzyjne ale twarz tego matrosa nie pasuje do dwudziesto dwu letnich kapitanów bo trzydziestoletni kapitan w tej branży to starzec.

Traveler - hehe za dużo Das Boot, zwłaszcza sceny kiedy dowódca rozmawia na szczycie kiosku z korespondentem wojennym :p Owszem wielu dowódców jak chociażby Kretschmer to młodzi ludzie, ale bez przesady