MichalZ Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Witam, poszukuję poniższego modelu w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Ja też Michał..! I Bengal! Na ten moment raczej w PL nie do dostania. A Chiny podają czas dostawy liczony w miesiącach - swojego zamówiłem z końcem lutego - dostawę mam potwierdzoną to końca czerwca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 15 minut temu, MichalZ napisał: modelu w rozsądnej cenie w mh były po 192 ostatnio .... takto nie ma ja za swojego dałem 150 i to była chyba dobra cena .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2020 16 minut temu, mandrivecs napisał: Dzięki Panowie za odpowiedź, ale temat można zamknąć Udało się nabyć powyższy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi