Panzer4 Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Od dłuższego czasu dłubię tego gagatka i w sumie dobrnąłem już całkiem daleko: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Kwietnia 2020 Share Napisano 9 Kwietnia 2020 Podoba się, bardzo fajnie prezentujesz postęp prac malarskich. Mam tylko zastrzeżenie do cieniowania budy. Czemu drzwi mają odwrotne cienie niż cała buda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Kwietnia 2020 Share Napisano 9 Kwietnia 2020 No, podoba się, zwłaszcza, że dłubię sobie teraz "dużego" w 1:35... Mam tylko pytanie, czy aby na pewno granice kolorów powinny być aż takie rozmyte? Przeglądałem wiele fotek i wyszło mi, że granice kolorów są ostre... Pozdrawiam. ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Markuz napisał: Podoba się, bardzo fajnie prezentujesz postęp prac malarskich. Mam tylko zastrzeżenie do cieniowania budy. Czemu drzwi mają odwrotne cienie niż cała buda? Bo cieniuję zenitalnie, a nad drzwiami są daszki. I tak to sobie umyśliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2020 2 godziny temu, rhinoceros napisał: No, podoba się, zwłaszcza, że dłubię sobie teraz "dużego" w 1:35... Mam tylko pytanie, czy aby na pewno granice kolorów powinny być aż takie rozmyte? Przeglądałem wiele fotek i wyszło mi, że granice kolorów są ostre... Pozdrawiam. ER Nie bardzo rozumiem. Cały model jest malowany w jednym kolorze rozjaśnionym i przyciemnionym. Tu nie ma żadnych plam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Kwietnia 2020 Share Napisano 9 Kwietnia 2020 W mojej opinii dół drzwi powinien być ciemny jak cały bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Sorry, ach.....To nowoczesne cieniowanie. Przepraszam, błędnie zinterpratowalem. Oczywiście, czekam na finał. Życzę pókoju i nadziei na czas Świąt Zmartwychwstania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Kolejny krok w brzydzeniu. Tym razem kompletna licentia poetica, czyli obicia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Bardzo ładny i model i fotki, zawsze lubię oglądać Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi