Bartini Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Rama mi się podoba ale zgadzam się z kolegą wyżej.Troche pędzelkiem może by się pobawić.Ale ogólnie to fajnie.Czekam na dalsze relacje i życzę powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Lipca 2008 Autor Share Napisano 29 Lipca 2008 Dzięki , beda srebrne akcenty i oczywiscie skrzynie biegów o ile dam rade ja pomalować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 No ot czekam na więcej,i tak jak już sam napisałeś dodaj trochę aluminiowych akcentów i będzie dobrze A zbiornik tez będziesz malował Czy pozostanie tak czarna. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Lipca 2008 Autor Share Napisano 29 Lipca 2008 Dzisiaj w nocy w sumie wczoraj podmalowałem troche aluminiowych i stalowych elementow . Co moge jeszcze maznąć na takowy kolor ? odrazu mowie ze bak zostaje czarny Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Może pomaluj cały wydech na srebrno (aluminiowo).Tak to wszystko OK czysto pomalowana,oby tak dalej Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Fajnie wygląda niemniej jednak jest pare śladów po wypychaczach, które IMHO wymagałyby szpachlowania, tak samo jak na niektórych elementach (szczególnie elementy silnika o walcowatym ksstałcie) nie usunąłeś nadlewek po formach. Ale tak to Czekam na więcej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Sam kiedyś składałem magnumke, teraz jak pracuję w Renaul Truck dopiero zauważam jakie buble italeri zrobiło. Zaczynająć od tłumika w tej wersji po wydech, skrzynkę akmulatorową kończąc na skrzyni. Co do modelu całkiem całkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 Gdyby nie łącznia to było by bardzo dobrze, a tak jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 31 Lipca 2008 Autor Share Napisano 31 Lipca 2008 Kolejny mały update . Kilka srebrnych elementow domalowanych , tylne lampy zamontowane , i oczywisicie postał na kołach . Troche bardziej mogłem skrócić piaste , ale mysle ze ujdzie . To teraz fotki Teraz pytanie , co by można wcisnąć w tą luke po lewej stronie ? zapasówka odpada bo jej tam poprostu nie chce :p , moze jakaś skrzynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Nie rób tak późno apdejtów bo uznają nas za wariatów. A co do tej luki to może drugi zbiornik na paliwko O tym myślałeś Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 Super wygląda! Przeczyste malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Duży plus za dobrej jakości zdjęcia. Bardzo ładne łączenie zbiornika paliwa, oraz ogólnie widoczna staranność. Jedynie rażą niektóre łączenia, no turbiny, tym bardziej, że jest ona srebrna...następnym razem staraj się szlifować każde elementy łączone ;) Lub chociaż te które będą widoczne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba J. Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 A ja bym zaproponował w tą lukę skrzynkę NL z ładnymi klameczkami Ładnie Ci to wychodzi.Przydałyby się jakieś kabelki na ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Mały update . Wnętrze już czesciowo zmątowane . Pozostało tam troche szpachli na podłoge i mozna kontynuować robote . Kapselki zamontowane , z tym ze ubytki na farbie , bo ten chrom to lipa jedna wielka . ale postaram sie to poprawić Nastepnie dolna czesc kasty w podkładzie , jednak wymaga kilka szlifów i ponownej warstwy gdzie niegdzie . No i przymiareczka Górna czesc kasty wymaga duuuuuuuużo szlifowania , troche szpachli i ogólnego przygotowania pod malowanko . No to fotki : Pozdrawiam i czekam na jakies uwagi i pomysły . P.S. Zapomniał bym sie spytac czy nie ma ktos czasem fotek magni z breviteru , przydało by mi sie rzucić okiem na całość . Bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
potek Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Felgi są git, czemu wyrównałeś całkowicie podłoge??? Co do fotek to spytaj się Radiance, jego ojciec przyjął się do brevitera może ma jakiś Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 No wlasnie słyszałem ze radianic ;d to teraz breviterek jest . Podłoge wyrównałem dla tego ze bedzie to wnetrze ( tzw. salonka ) czyli chyba to sie nazywalo pakiet biurowy , tzn stoliczek bedzie pośrodku i łóżko bedzie nie takie normalne tylko bedzie składane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 No felgi wyglądają bardzo fajnie,ciekaw jestem wykończenia wnętrza I czekam na kolorek na kaście Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2008 A witam witam . Dzisiaj zachodze z małym problemem ... Ale narazie fotki od Radianica , z nieba mi chłopak spadł ;d . A teraz ten własnie problem , potrzebuje logo BREVITER takie jak na fotach powyżej , udało mi sie znaleźć takie : Jednak zamiast koloru czerwonego potrzebuje czarny i białe tło . Jeżeli ktos by był taki kochany i sie przy okazji znał na jakis programach graficznych i by mi to zrobił to ma Prosze o pomoc pozdrawiam KRUGER_MAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam , a wiec znowu zaczynam zanudzać Czerwony to masakra , albo mi sie waży klar albo na czerwonym mora sie robi i tak ... Pokaze zderzak juz prawie skonczony przed szlifowaniem i polerką . Oraz górną czesc kabiny która ma 2 warstwe czerwonego . Czekam na krytyke i spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Zderzak jest , weź go tylko przeszlifuj papierkiem 2500 i wypoleruj - będzie git. Kabina też wygląda nieźle, tylko nie był bym sobą jakbym się nie dowalił ;] . Tam nad szybą wygląda mi na niedomalowanie, a tak jest fajnie . Pozdrawiam Ps. Rap Cat rules xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Czy mi się wydaje czy łączenie dachu z przednią ścianka jest nie pomalowane?? Ktoś mnie wyprzedził..... Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Truckerek93 ciekawe jak Tobie by wyszło po tylu razach zdzierania farby... Zrobi się małe wyprawki i będzie git . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Dobrze wam sie wydaje , ale kasta stoi w lakierni jeszcze i to dopiero 2 warstwa wiec nie mozna sie duzo spodzieawc ;d , bedzie domalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Bilonzo ja przyczepiłem się do tego samego co ty wiec nie widzę sensu twojej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Mała propozycja, jak masz aero kup sobie podkład, baze oraz "błyszczący" jednej firmy np PPG czy Debber , nie powinno być problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi