Lipa Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 No ja też nie. Ledwie odróżniam niektóre wersje. Dlatego pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 30 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Żeby nie było że nic nie robię. Z grubsza już poskładany pomimo śladów łączenia form całkiem przyjemny w skladaniu. Jedyny problem jaki napotkałem to spasowanie góry z dołem (kadłuba) troszkę szlifowania ale to może być moja wina przy składaniu wanny. I taka mała uwaga proponuję złożyć górę i dół przed wklejeniem przednich blotnikow będzie latwiej. Czekam na lufę z DEF-a, lufa i otworki w Browningu rozwiercone. Czy dysponuje ktoś zdjęciem wlazu dowódcy? Instrukcja nie jest do końca szczegółowa a i kształt i umiejscowienie tego ustrojstwa (wnioskuję że to rączka do zamykania wlazu od srodka) mnie trochę zastanawia. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2020 Share Napisano 30 Kwietnia 2020 Wygląda ładnie. A odnośnie właszu to proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Maja 2020 Autor Share Napisano 2 Maja 2020 Lufa z DEF wymagała delikatnych szlifów aby pasowała. I tak dotarliśmy do etapu malowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Maja 2020 Autor Share Napisano 2 Maja 2020 Po podkladzie i lekkim cieniowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 To może być trochę za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 Na Teciaku było podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 No ja myślę że na tym wolnym to przyspieszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 No wiesz ten Sherman to naprawdę szybko (jak na mnie) bo już schnie po malowaniu jutro wrzucę fotke przy świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 4 Maja 2020 Autor Share Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) Tak to wyszło a po lakierowaniu będzie bardziej widoczne tylko muszę podmalować w kilku miejscach. Zdjęcie w naturalnym oświetleniu a i tak na żywo lepiej to widac. Jak powinny być pomalowane rolki powrotne? Boki na kolor kamo a powierzchnia po której idzie gąsienica to wytarte do gołego metalu? Edytowane 4 Maja 2020 przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 21 Marca 2022 Autor Share Napisano 21 Marca 2022 Mały progress w temacie. Układ jezdy botowy do brudzingu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Ładnie to wygląda. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 23 Marca 2022 Autor Share Napisano 23 Marca 2022 Całość schnie po X-22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 Coś chyba pojechałeś z tymi kołami napędowymi. One się z boku nie wycierały do metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2022 Share Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Dubel. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi