SebastianC Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Witam Pytanie jak podłączyć aerograf Talon do przewodu ciśnieniowego Iwaty/ H&S. Talon ma zdecydowanie mniejszy gwint . Czy jest jakaś przejściówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 26 minut temu, SebastianC napisał: Witam Pytanie jak podłączyć aerograf Talon do przewodu ciśnieniowego Iwaty/ H&S. Talon ma zdecydowanie mniejszy gwint . Czy jest jakaś przejściówka ? Zapytaj w Fine Art zadzwoń do nich.Ja mam pzejściówkę adapter z gwintu 1/8 NA M5.Czyli ten badgera bo mam wężyk od niego.Te przejściówki powinny być w fine art.Nie wiem jaki jest w Talonie .Miałem Paasche VL. ale nie kojarzę rozmiaru gwintu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 paasche airbrush to iwata hose adapter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Dziękuje za podpowiedzi sprawa załatwiona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi