mjakm Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Moja druga produkcja. Kolejny na którym uczę się techniki dlatego nie starałem się nawet zastanawiać nad merytoryką. Zestaw z prosto z pudła. Zapraszam do oglądania i komentowania, uwagi mile widziane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Mi tam się podoba - jak na drugi model wyszło bardzo dobrze Kolejny też będzie jakiś arabski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjakm Napisano 21 Maja 2020 Autor Share Napisano 21 Maja 2020 10 godzin temu, M.A.V. napisał: Mi tam się podoba - jak na drugi model wyszło bardzo dobrze Kolejny też będzie jakiś arabski ? Może nie arabski ale Challenger 1 w barwach desert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 Jest ok - jak na drugi model to bardzo ok. Jedyne co mi się nie widzi to te takie dziwne rdzawe plamy zacieki - najbardziej widać na włazie. No i zdarzają się ślady szwów (jarzmo, dekle granatów dymnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi