ANDY_JAW Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 Witam, Proszę podpowiedzcie który kupić Italeri czy Hasegawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 Zdecydowanie Hasegawa, od italeri trzymaj się z daleka, ich Lambo to produkt modelopodobny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 3 Lipca 2020 Share Napisano 3 Lipca 2020 Mam na stanie z Hasegawy z dodatkami i mogę sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 6 Lipca 2020 Share Napisano 6 Lipca 2020 W dniu 3.07.2020 o 23:14, cayman napisał: Mam na stanie z Hasegawy z dodatkami i mogę sprzedać. Podeślij fotki na PW razem z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi