Slawulo Napisano 27 Lipca 2020 Napisano 27 Lipca 2020 (edytowane) Cześć Zrobiłem swoją pierwszą podstawkę, drzewka robiłem z gąbki ( w blenderze) i z żywopłotu. Mam świadomość, ze trochę wygląda jak z bajki "Sąsiedzi", ale jakoś trzeba zacząć. Trawka robiona sadzarką z paletki na owady. Edytowane 27 Lipca 2020 przez Slawulo Cytuj
push-up78 Napisano 27 Lipca 2020 Napisano 27 Lipca 2020 (edytowane) Co jak zrobiłeś sam wiesz masz tego świadomość działaj z następnymi podstawkami i doskonal się.Idziesz w dobrym kierunku. Edytowane 27 Lipca 2020 przez push-up78 Cytuj
M.A.V. Napisano 27 Lipca 2020 Napisano 27 Lipca 2020 Jak na debiut całkiem nieźle żaden ze mnie spec w temacie ale 3 drobne rzeczy dotyczące DROGI jak można lepiej: - nie ma śladów gąsek za pojazdem - jest trochę jednolita kolorystycznie - te regularnie nasypane kamyki nienaturalnie wyglądają (poza tym te co są na drodze psiknąłeś farbą a te na bokach się bielą - to by miało tylko sens wtedy gdy na drodze było błoto a nie ma go) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi