Slawulo Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 (edytowane) Cześć Zrobiłem swoją pierwszą podstawkę, drzewka robiłem z gąbki ( w blenderze) i z żywopłotu. Mam świadomość, ze trochę wygląda jak z bajki "Sąsiedzi", ale jakoś trzeba zacząć. Trawka robiona sadzarką z paletki na owady. Edytowane 27 Lipca 2020 przez Slawulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 (edytowane) Co jak zrobiłeś sam wiesz masz tego świadomość działaj z następnymi podstawkami i doskonal się.Idziesz w dobrym kierunku. Edytowane 27 Lipca 2020 przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 Jak na debiut całkiem nieźle żaden ze mnie spec w temacie ale 3 drobne rzeczy dotyczące DROGI jak można lepiej: - nie ma śladów gąsek za pojazdem - jest trochę jednolita kolorystycznie - te regularnie nasypane kamyki nienaturalnie wyglądają (poza tym te co są na drodze psiknąłeś farbą a te na bokach się bielą - to by miało tylko sens wtedy gdy na drodze było błoto a nie ma go) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi