rollingstones Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Koniec. W takim stanie bedę go umieszczał na winiecie. Pozostale prace ( zacieki po paliwie i takie pierdołki) zrobię już wtedy. Może przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł żeby coś rzucić na pakę a nie chcę jej usyfiać dodatkowo niepotrzebnie teraz. Powiem tak - jestem bardzo zadowolony - takiej demolki nie przewidywalem sam. Nie przewidywałem też że tygrys przeleci 2m i jeszcze się zreinkarnuje Na chwilę do galerii i lecimy dalej do warsztatu. Cytuj
spiton Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Kojarzy mi sie ze scena z "Zapomnianego żołnierza" . Szczerze mówiąc ten model ma klimat. czuć w nim zimę, i sadze, i brud, i wszy, i cały zimowy czołgowy koszmar. Naprawdę super!!!!!!!! Majstersztyk!!!! Cytuj
Pafica Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Można gadać i gadać o wszystkich jego mocnych stronach. Klasa Światowa! Mam tylko ale- te liny są za chude! Tak szczerze mówiąc Polacy to chyba najlepsi modelarze na świecie..... Cytuj
93mati Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Ale styrany ten Tygrysek . Tyle tego jest do podziwiania. Po prostu full wypas . Pzdr Cytuj
Merida Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Bardziej przejechał przez pole, Super . Model Super Cytuj
mike Napisano 21 Kwietnia 2008 Napisano 21 Kwietnia 2008 respect...fajna rzecz tak trzymaj, ale może rzecxzywiście dorzuć jakies klamoty, trochę życia by się przydało Cytuj
Misza_GD Napisano 23 Kwietnia 2008 Napisano 23 Kwietnia 2008 No cóż, tygrys powala tak jak inne Twoje modele. Cytuj
lewan Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Piękny... Ale generała i osoby które jedziły tym tigerem napewno dostały kule w łep za zaniedbanie hehe Z przodu wygląda jak by z Miotacza Ognia dostał i to nie raz:) Cytuj
Mariusz Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 respect dla ciebie rollingsotnes ! model jest świetny ale tak jak koledzy wspominali jakies pierdółki z tyłu by się przydały trzymaj tak dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi