rollingstones Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Koniec. W takim stanie bedę go umieszczał na winiecie. Pozostale prace ( zacieki po paliwie i takie pierdołki) zrobię już wtedy. Może przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł żeby coś rzucić na pakę a nie chcę jej usyfiać dodatkowo niepotrzebnie teraz. Powiem tak - jestem bardzo zadowolony - takiej demolki nie przewidywalem sam. Nie przewidywałem też że tygrys przeleci 2m i jeszcze się zreinkarnuje Na chwilę do galerii i lecimy dalej do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Przejechał przez torfowisko?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Kojarzy mi sie ze scena z "Zapomnianego żołnierza" . Szczerze mówiąc ten model ma klimat. czuć w nim zimę, i sadze, i brud, i wszy, i cały zimowy czołgowy koszmar. Naprawdę super!!!!!!!! Majstersztyk!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Klasa sama w sobie! Wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Świetny model!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Można gadać i gadać o wszystkich jego mocnych stronach. Klasa Światowa! Mam tylko ale- te liny są za chude! Tak szczerze mówiąc Polacy to chyba najlepsi modelarze na świecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Ale styrany ten Tygrysek . Tyle tego jest do podziwiania. Po prostu full wypas . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Bardziej przejechał przez pole, Super . Model Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 respect...fajna rzecz tak trzymaj, ale może rzecxzywiście dorzuć jakies klamoty, trochę życia by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 No cóż, tygrys powala tak jak inne Twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewan Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Piękny... Ale generała i osoby które jedziły tym tigerem napewno dostały kule w łep za zaniedbanie hehe Z przodu wygląda jak by z Miotacza Ognia dostał i to nie raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 respect dla ciebie rollingsotnes ! model jest świetny ale tak jak koledzy wspominali jakies pierdółki z tyłu by się przydały trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi