ManiekB Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Niezły zestaw od KA Models do Titanica 1:200 Trumpetera - oczywiście cena odpowiednia. Imponujący zestaw dodatków szykują Koreańczycy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 200 to już kawał kloca.... 1.4m ---> dodatki na bogato ale wydaje mi się że to i tak nadal stricte wyrób pod RC tu jest inbox tego potwora : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Budowałem ten model i on sam w sobie jest już dobrze wyposażony.Z tego zestawu za kosmiczne pieniądze ja chętnie wybrał bym pokład drewniany bez niego jest masakra z malowaniem. Druga fajna rzecz to detale do szalup i żurawików takie jak bloczki i brezent czy plandeka zwał jak zwał przykrywające szalupy.Szalupy są bardzo fajnie dopracowane w tych dodatkach. Trzecia sprawa to okna bo to raczej nie bulaje w nadbudówkach są bardziej dokładne.Dużo detali można samemu poprawić czy dorobić. Dodatkowo warto zawiercić się na śmierć i wykonać otwory na bulaje w kadłubie i dorzucić kilka ledowych pasków (300 diod) do tego ładowarka od telefonu 2 A i można się cieszyć fajna lampka nocna. Cena tych dodatków rozwala. Dodatkowo w pudełku znajduje się ulotka z dodatkami od trampka za 180 dolców ale czy są już dostępne tego nie wiem. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 Są dostępne i trumpek robił je we współpracy z Pontos Models. Niżej link do prezentacji zawartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Czyli jest już dostępny jak kolega pisze.Jest to jedyny statek ,parowiec,linowiec w którym najbardziej rzucają się w oczy właśnie szalupy wiadomo . W całym tym podstawowym modelu cierpią właśnie szalupy. Trzeba pamiętać Panowie że to jedyny model jaki KOBIECIE się podoba czyli rozgrzeszenie jest jak za tą cenę . Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi