RH Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Kolejny sowiet skończony ,Tym razem to czołg z tych ciężkich czyli KV-1 model 1941 wczesna produkcja ,model 1:35 Tamiya 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Bardzo fajnie się prezentuje!!! Mam jedno ,,ale" dotyczące zabrudzeń na płycie nad silnikowej wygląda to tak jak by olej w silniku się zagotował i włazami rewizyjnymi wykipiał, ewentualnie 100 gram frontowego zamieniło się w 1000 gram i tankistom pomyliły się wlewy oleju. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Z olejem to już kolega napisał a od siebie dodam, że koła od wewnętrznej strony też się brudzą Poza tym całkiem fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 28 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Godzinę temu, lachim1902 napisał: Bardzo fajnie się prezentuje!!! Mam jedno ,,ale" dotyczące zabrudzeń na płycie nad silnikowej wygląda to tak jak by olej w silniku się zagotował i włazami rewizyjnymi wykipiał, ewentualnie 100 gram frontowego zamieniło się w 1000 gram i tankistom pomyliły się wlewy oleju. Pozdrawiam Michał. 14 minut temu, TAW napisał: Z olejem to już kolega napisał a od siebie dodam, że koła od wewnętrznej strony też się brudzą Poza tym całkiem fajnie wyszedł. Może tak,a może nie ,ale na poważnie,mialem tam polozyć trofiejną bekę z paliwem lekko postrzelaną .ale niestety gdzie mi przepadła ( to efekt jak się robi od razu 4 modele ) . Tak że ostatecznie już po zrobieniu zdjęć zmyłem te plamy i zostały jedynie delikatne smużki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi