RH Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Kolejny sowiet skończony ,Tym razem to czołg z tych ciężkich czyli KV-1 model 1941 wczesna produkcja ,model 1:35 Tamiya 1 Quote
lachim1902 Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Bardzo fajnie się prezentuje!!! Mam jedno ,,ale" dotyczące zabrudzeń na płycie nad silnikowej wygląda to tak jak by olej w silniku się zagotował i włazami rewizyjnymi wykipiał, ewentualnie 100 gram frontowego zamieniło się w 1000 gram i tankistom pomyliły się wlewy oleju. Pozdrawiam Michał. Quote
TAW Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Z olejem to już kolega napisał a od siebie dodam, że koła od wewnętrznej strony też się brudzą Poza tym całkiem fajnie wyszedł. Quote
RH Posted August 28, 2020 Author Posted August 28, 2020 Godzinę temu, lachim1902 napisał: Bardzo fajnie się prezentuje!!! Mam jedno ,,ale" dotyczące zabrudzeń na płycie nad silnikowej wygląda to tak jak by olej w silniku się zagotował i włazami rewizyjnymi wykipiał, ewentualnie 100 gram frontowego zamieniło się w 1000 gram i tankistom pomyliły się wlewy oleju. Pozdrawiam Michał. 14 minut temu, TAW napisał: Z olejem to już kolega napisał a od siebie dodam, że koła od wewnętrznej strony też się brudzą Poza tym całkiem fajnie wyszedł. Może tak,a może nie ,ale na poważnie,mialem tam polozyć trofiejną bekę z paliwem lekko postrzelaną .ale niestety gdzie mi przepadła ( to efekt jak się robi od razu 4 modele ) . Tak że ostatecznie już po zrobieniu zdjęć zmyłem te plamy i zostały jedynie delikatne smużki Quote
Recommended Posts