Piotrek178 Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Witam to mój pierwszy warsztat na forum. Przeglądałem podobne warsztaty i coś tam już wiem, ale chciałbym jeszcze zasięgnąć porad. Kupiłem styrodur i wyciąłem ukształtowanie terenu zalałem wikolem większe dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 30 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 30 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 30 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 Po dłuższej przerwie wrzucam zdjęcia ukończonej już dioramy. Nie jestem do końca zadowolony z efektu, głównie z powodu grubości piasku. Zdjęcia robione telefonem (nie mam obecnie dostępu do aparatu), więc jakość nie powala. No. To tyle. Zapraszam do oceniania i krytykowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Z pewnością będzie bardzo ładnie na półce w domu wyglądać, ale "co nieco" można chyba poprawić. Nie będę wszystkiego wypisywać, pomijając jednak kwestie warsztatu i umiejętności modelarstwo wymaga pewnego zainteresowania historią, pozwoli to uniknąć błędów typu pantera na afrykańskim teatrze działań wojennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 A tam Pantery na pewno walczyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 26 Września 2020 Autor Share Napisano 26 Września 2020 13 godzin temu, michal0281 napisał: Z pewnością będzie bardzo ładnie na półce w domu wyglądać, ale "co nieco" można chyba poprawić. Nie będę wszystkiego wypisywać, pomijając jednak kwestie warsztatu i umiejętności modelarstwo wymaga pewnego zainteresowania historią, pozwoli to uniknąć błędów typu pantera na afrykańskim teatrze działań wojennych. Historią się jak najbardziej interesuję,( jak już wcześniej napisałem to miała być tylko luźna interpretacja, taki model dostałem taki zrobiłem) a pantera została pomalowana w kamuflaż afrykański, ponieważ innego nie dałem po prostu rady zrobić. Moje umiejętności nie są duże jak na razie i tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek178 Napisano 26 Września 2020 Autor Share Napisano 26 Września 2020 A co można poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Co poprawić?... tutaj to już postaraj się tylko estetycznie ogarnąć boki, bo takie nie pomalowane, wyglada jak nie skończone, a następnym razem zrób warsztat modelu. Już na etapie klejenia ludzie podpowiedza co i jak, gdzie co poprawić. No w twoim przypadku ktoś z pewnością by napisał, że ta szpara z przodu pantery jest niedopuszczalna, pamiętaj, ważne, że będziesz robić postępy z modelu na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi