PiterATS Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam Mam pytanie, czy ktoś z Was orientuje się, która firma produkuje oszklenie do samolotów, wykonane jako vacuformy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Pavla, Falcon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Squadron, Aeroclub... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Hej! A co chcesz oszklic? Moze daloby rade samemu wytloczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Dzięki za odpowiedzi, już wiem czego szukać. A czy wiecie może w jakim polskim sklepie można je dostać. Przeszukałem witryny min. Jadaru, Modelcentrum, Martoli i IBG, ale nic nie znalazłem. Może źle szukałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Możesz pogadać z KS-Model oni sprowadzają z Czech garaty Pavli, WCM ma na stonie parę zestawów z Squadrona (podobno jest tego więcej więc musisz złapać z nimi kontakt i popytać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi