kubisz Napisano 7 Kwietnia 2021 Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Podpisuję się pod powyższą opinią Jakbyś wyfotoszopował tło w tych zdjęciach (zwłaszcza w zbliżeniach), to ciężko byłoby poznać, że to model, a nie oryginał. I kolorkowi już bliżej do oryginału na tych nowych zdjęciach. Super model! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.J.89763 Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) 8 godzin temu, makinen napisał: Nadal Bydlak bardzo mi się podoba. Zakurzenie w mojej opinii bardzo realistyczne i świetnie oddane. Podziękował bardzo za tak pozytywny komentarz 5 godzin temu, kubisz napisał: Podpisuję się pod powyższą opinią Jakbyś wyfotoszopował tło w tych zdjęciach (zwłaszcza w zbliżeniach), to ciężko byłoby poznać, że to model, a nie oryginał. Również dzięki bardzo za komentarz 5 godzin temu, kubisz napisał: I kolorkowi już bliżej do oryginału na tych nowych zdjęciach. Super model! Różne ustawienia aparatu i inne światło i różnie wychodzą zdjęcia. Tak kombinuję z różnymi ustawieniami. Raz wychodzi mi lepiej raz gorzej Cieszę się, że się podoba. Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez M.J.89763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi