toled Napisano 8 Września 2020 Share Napisano 8 Września 2020 Z ręką na sercu stwierdzam, że jest to jeden z najlepiej sklejających się modeli jakie w życiu były na moim warsztacie. Do tego jeden z najlepiej wyglądających. Oczywiście - troszeczkę szpachli musiało być, ale tutaj wszystko się składa jak puzzle. Model prawie z pudła, od siebie dodałem akcenty karbonowe - dolny dyfuzor, wnętrze, kierownica, przewody do kierownicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Września 2020 Super Moderator Share Napisano 8 Września 2020 Wielkie brawa za wykonanie tak pięknego modelu, a jeszcze większe za piękną galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Września 2020 Autor Share Napisano 8 Września 2020 Dzięki. Uprzedzając ewentualne pytania - taki ciemne i "tajemnicze" zdjęcia powstały celowo - najpierw zrobiłem próbną fotkę na białym tle, ale po obejrzeniu jej stwierdziłem, że tak wspaniała i groźna linia zasługuje na tajemniczość i sporo cieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi