toled Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Z ręką na sercu stwierdzam, że jest to jeden z najlepiej sklejających się modeli jakie w życiu były na moim warsztacie. Do tego jeden z najlepiej wyglądających. Oczywiście - troszeczkę szpachli musiało być, ale tutaj wszystko się składa jak puzzle. Model prawie z pudła, od siebie dodałem akcenty karbonowe - dolny dyfuzor, wnętrze, kierownica, przewody do kierownicy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted September 8, 2020 Super Moderator Share Posted September 8, 2020 Wielkie brawa za wykonanie tak pięknego modelu, a jeszcze większe za piękną galerię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toled Posted September 8, 2020 Author Share Posted September 8, 2020 Dzięki. Uprzedzając ewentualne pytania - taki ciemne i "tajemnicze" zdjęcia powstały celowo - najpierw zrobiłem próbną fotkę na białym tle, ale po obejrzeniu jej stwierdziłem, że tak wspaniała i groźna linia zasługuje na tajemniczość i sporo cieni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts