smoker Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Moje drugie popiersie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Brzydki, znaczy podoba się, fajnie wyszedł. Zbroja oddana bardzo ładnie. Na pierwszym zdjęciu - próbowałeś suchym pędzlem refleksy robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 20 Września 2020 Autor Share Napisano 20 Września 2020 Dokładnie , na mokro ciężko metaliczne farby wycieniować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Zbroja świetnie wyszła Szkoda że coś nie pokombinowałeś z kolorystyką włosów bo jakoś tak się wszystko trochę "zlewa wizualnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 20 Września 2020 Autor Share Napisano 20 Września 2020 Trochę tak jest, ale jakoś tylko siwe mi pasowały, rudy albo blondyn nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 bardziej myślałem żeby zrobić jakieś białopodobne albo nawet śnieznbiałe..... jakieś takie klimaty : czy klasyk z Oldmanem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 21 Września 2020 Autor Share Napisano 21 Września 2020 No też spoko, może w jakimś przyszłym projekcie, teraz będzie coś związane z cyberpunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi