tlb Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 W dniu 2.01.2021 o 00:09, barszczo napisał: Czasem tak jest że model musi swoje odleżeć zanim się nad nim ulitujesz. Zostaw go w spokoju, zrób trzy, cztery inne i spróbuj do niego wróci W dniu 2.01.2021 o 11:59, myszaty napisał: w kartonik i niech dojrzeje....✌ W dniu 2.01.2021 o 00:09, barszczo napisał: Czasem tak jest że model musi swoje odleżeć zanim się nad nim ulitujesz. Zostaw go w spokoju, zrób trzy, cztery inne i spróbuj do niego wrócić. Przeraziła mnie wizja, że do modelu będę musiał wrócić wobec czego dzisiaj psiknąłem podkładem AK w spray'u, zamaskowałem kabinę i na dniach jak się uda przymiarka do marmurku. PZDR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 Nie wiem czy nie za słaby kolor do marmuru, najwyżej się zmyje i psiknie na nowo. Na razie tyle. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 No i OK, trochę duże te plamki ale zawsze można zamalować i drobniej "popsikać". Dajesz dalej z Typhoonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 6 Lutego 2021 Autor Share Napisano 6 Lutego 2021 Witajcie w ten piekny dzień, Dzisiaj miałem możliwości psiknięcia, więc wstępnie pomalowałem. Muszę kilka poprawek nanieść, ale to w następnej odsłonie. Ogólnie jestem zadowolony z efektu, aczkolwiek "na górze" słabo widać, ale na brzuchu jest ok. PZDR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) Przejścia kolorów do poprawy. U góry wyostrzyć - użyj blu tacka, między dołem, a góra całkiem na ostro - użyj zwykłej taśmy. Walcz, jest nieźle: Edytowane 11 Maja przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, barszczo napisał: między dołem, a góra całkiem na ostro - użyj zwykłej taśmy. Dlatego napisałem, że muszę nanieść kilka poprawek. Dzięki za zdjęcie, przyda się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 24 Marca 2021 Autor Share Napisano 24 Marca 2021 Witajcie, Miałem możliwość poprawić to coś tam poprawiłem, w sensie przejścia na ostro. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 . Dobrze idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Witajcie, Coś tam idzie do przodu, powoli. Wszystko pomalowane, teraz kalki-->lakier-->wash--> poskładać do kupy i finito. Kalki są dość dziwne tzn. Długo się odklejają, są delikatne i gumiaste. Trzeba uważać. No to tyle póki co, idę bo dziecię mi się zbudziło. PZDR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2021 FINITO galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi