Pancho Napisano 31 Października 2020 Share Napisano 31 Października 2020 Kochani, kupię ruska w normalnych pieniążkach, fota z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 26 Marca 2021 Share Napisano 26 Marca 2021 Nie wiem czy wciąż aktualne, ale to wisi już jakiś czas, może akurat? https://allegro.pl/oferta/aerograf-stara-solidna-robota-9260603724 (to nie moje ani nikogo znajomego, po prostu mam takie różności w obserwowanych) Pozdrawiam ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat 428c Napisano 28 Marca 2021 Share Napisano 28 Marca 2021 Witam.Jesli jeszcze aktualne to Zaglądnij proszę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 29 Marca 2021 Share Napisano 29 Marca 2021 Mam taki aerograf. Niestety jest bez uszczelki zbiornika na farbę, poza tym wszystko jest. Jeżeli jesteś zainteresowany to daj znać na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi