ozyrys Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam Ponownie To mój Tygrys... teraz ukończony.. czekam z pomysłem na dioramę Pozdrawiam wszystkich krytyków Cytuj
Dumo Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 Może podasz firme tego modelu i przy okazji skale... Cytuj
ozyrys Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Napisano 30 Kwietnia 2008 Może podasz firme tego modelu i przy okazji skale... Firma DRAGON skala 1:35 figurki tej samej skali i firmy nie były w zestawie Wszystko malowane akrylami Gunzo Hobby Color pędzlami Italleri Błoto i zabrudzenia robione suchą pastelą tej samej firmy Pozdrawiam Zaznaczam że to mój pierwszy model czołgu....wcześniej były tylko samoloty z wojny na pacyfiku i u-boot 47 Guntera P.(byk ze scapa flow) Cytuj
Artur Wałachowski Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 Figurki do poprawy-mundurki sie świecą,pozatym jak na pierwszy model pancerki może być. Cytuj
krecik Napisano 1 Maja 2008 Napisano 1 Maja 2008 Całkiem fajny. Choć trochę sporo błota. Może zrobić go trochę utopinego w błocie. Coś jakby rozmokła wiejska droga. Cytuj
PiterATS Napisano 1 Maja 2008 Napisano 1 Maja 2008 Pomieszałeś chyba wersje Tigera z malowaniem. Twój model przedstawia późną wersję Tigera, ze stalowymi kołami, z drugiej połowy wojny. Wtedy podstawowym kolorem w panzerwaffe był piaskowo-żółty. Na Twoim modelu kolor natomiast wygląda na szary czołgowy, stosowany na początku wojny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi