ozyrys Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam Ponownie To mój Tygrys... teraz ukończony.. czekam z pomysłem na dioramę Pozdrawiam wszystkich krytyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Może podasz firme tego modelu i przy okazji skale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozyrys Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Może podasz firme tego modelu i przy okazji skale... Firma DRAGON skala 1:35 figurki tej samej skali i firmy nie były w zestawie Wszystko malowane akrylami Gunzo Hobby Color pędzlami Italleri Błoto i zabrudzenia robione suchą pastelą tej samej firmy Pozdrawiam Zaznaczam że to mój pierwszy model czołgu....wcześniej były tylko samoloty z wojny na pacyfiku i u-boot 47 Guntera P.(byk ze scapa flow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Figurki do poprawy-mundurki sie świecą,pozatym jak na pierwszy model pancerki może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Całkiem fajny. Choć trochę sporo błota. Może zrobić go trochę utopinego w błocie. Coś jakby rozmokła wiejska droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Pomieszałeś chyba wersje Tigera z malowaniem. Twój model przedstawia późną wersję Tigera, ze stalowymi kołami, z drugiej połowy wojny. Wtedy podstawowym kolorem w panzerwaffe był piaskowo-żółty. Na Twoim modelu kolor natomiast wygląda na szary czołgowy, stosowany na początku wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi