jarross Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 Dużo ostatnio amerykańskiej myśli technicznej z 2wś, więc i ja dorzucam. Model prosto z pudełka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 3 Listopada 2020 Share Napisano 3 Listopada 2020 Podoba mi się, takie trochę klasyczne wykonanie, może jednak jakieś małe zacieki by się przydały, no ale to jak kto lubi. Niestety jest jedno wielkie "ale" w przypadku tego modelu, miejscami obicia coś się nie udały chyba. Ps: Jak wyglądała skladalnosc modelu i jakoś jego wykonania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Listopada 2020 Share Napisano 3 Listopada 2020 Najfajniejsza wersja Shermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 3 Listopada 2020 Autor Share Napisano 3 Listopada 2020 37 minut temu, michal0281 napisał: Podoba mi się, takie trochę klasyczne wykonanie, może jednak jakieś małe zacieki by się przydały, no ale to jak kto lubi. Niestety jest jedno wielkie "ale" w przypadku tego modelu, miejscami obicia coś się nie udały chyba. Ps: Jak wyglądała skalowalność modelu i jakoś jego wykonania? Z obić jestem zadowolony - ale nie ze wszystkich..., co do modelu to jest bardzo szczegółowy i skleja się go bardzo przyzwoicie. Bardzo ładna faktura tworzywa ale też każda lub prawie każda część ma widoczne łączenia form. Bardzo dokładnie trzeba analizować instrukcję żeby nie ustrzec się błędów, np gąsienice. Generalnie dość trudny model ale skleja się bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 3 Listopada 2020 Autor Share Napisano 3 Listopada 2020 46 minut temu, Seb napisał: Najfajniejsza wersja Shermana Domyślam się, że koledze chodzi o E8 a nie wykonanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 3 Listopada 2020 Share Napisano 3 Listopada 2020 Jestem na "TAK"- świetnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Listopada 2020 Share Napisano 3 Listopada 2020 Godzinę temu, jarross napisał: Domyślam się, że koledze chodzi o E8 a nie wykonanie... Tak, ale dałem lajka, bo nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi