Super Moderator jawkers Napisano 1 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 1 Maja 2008 Ferrari Enzo Giallo Modena 1:24 Tamiya W pudełku znajduje się, kilka wyprasek, instrukcja, kalki, imitacja metalowych emblematów, wkręty nie wiem do czego. Wypraski super wytłoczone, niewidziałem śladów po wypychaczach. Pudełko Instrukcja Wypraski Podwozie, czarne Lub przeźroczyste Szyby Klosze Maskowanie Siatka Opony Emblematy Wypraski Woreczek z tulejkami w wkręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Wypasiony zestawik Mam nadzieję, że niedługo zobaczę go w "warsztacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Super . Czekam na relację z budowy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Też kiedyś składałem Ferrari tylko że z revella, model 308GTB. ale nie będę pisał, jak na allegro zrobili mnie w "jajo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Maja 2008 Wypasiony zestawik Mam nadzieję, że niedługo zobaczę go w "warsztacie" Tak, jak tylko ukończę Volvo, to model trafi do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi