toled Napisano 5 Listopada 2020 Share Napisano 5 Listopada 2020 Model jako zapchajdziura w oczekiwaniu na dodatki do Supry. A że był tani, to robiony na totalnym wyrąbaniu, żeby zająć czymś rączki Także nie odpowiadam za ewentualne straty psychiczne Kolory to: Tamiya -2, Tamiya X-1, Tamiya XF-1, klapy reflektorów pokryte carbonem, chromy - Molotow, wnętrze brąz od Creative Colors, bezbarwny GX 100 schnący długo jak moje gacie w deszczową noc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 5 Listopada 2020 Share Napisano 5 Listopada 2020 Ku...straty psychiczne to ja mogę mieć teraz z powodu mojej niskiej samooceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nn31 Napisano 14 Listopada 2020 Share Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) Te szerokie fugi są brzydkie. Lepiej by wyglądał cały biały, bez czarnej maski. Niebieski zbiorniczek obok silnika upaćkany farbą. Poprzednie Twoje modele o wiele bardziej mi się podobają. Edytowane 14 Listopada 2020 przez nn31 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi