Dumo Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Wychodzi na to, że trzeba się pilnować, widzę że nie jedną niedziele w tym roku przeznaczę na model żeby przybytku nie utracić. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 o uważaj na siebie. Ja też kiedyś podobnie jak Ty zapakowałem wszystko do pudeł we wrześniu tego roku, kiedy czekała mnie matura. Okazało się to świetnym rozwiązaniem bo jak przykułem to matura i egzaminy na studia to była bułka z masłem... Dla moich modeli skończyło się nieco gorzej bo przerwa trwała ... 18 lat.Powodzenia!!! Przyłączam się do ostrzeżenia TankRed1070 u mnie przerwa trwała znacznie krócej bo niecałe 9 lat ale powrót odbywał się w strasznych bólach (wielu rzeczy trzeba było uczyć się od nowa). jestem kolejnym przykładem na to, co koledzy piszą. Tego jagdtigera, którego aktualnie robię zacząłem w 97 roku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Niestety matura w tym roku a ja od 3 lat się opierd***m i teraz w parę miesięcy muszę nadgonić materiał. Mogłeś zapierd***ć przez 3 lata, to byś w klasie maturalnej miał luzy... ale cóż lepiej później, niż wcale... Pozdro... i powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Niestety matura w tym roku a ja od 3 lat się opierd***m i teraz w parę miesięcy muszę nadgonić materiał. Mogłeś zapierd***ć przez 3 lata, to byś w klasie maturalnej miał luzy... ale cóż lepiej później, niż wcale... Pozdro... i powodzenia... Eeee tam, nie przesadzajcie ja w klasie maturalnej miałem największe luzy (szczególnie 2 semestr), wtedy najwięcej powstało modeli, a matmy i fizy nauczyłem się od podstaw w pół roku bez "zapierd*****a" (z dobrym skutkiem) więc bierzcie się za modele... (oczywiście bez przesady) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja nic nie robię od 6 lat dlatego teraz muszę równo zapier**** żeby zdać maturę i przy okazji na perfekt nauczyć się angielskiego bo jak dobrze pójdzie wyjeżdżam do Tokyo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Dobrze pójdzie. Masz cierpliwośc do modeli to będziesz miał i do nauki. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Dumo Tokyo Drift ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Mój kuzyn jest tam doktorem na uniwersytecie i mam łatwe wejście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi