DarkWing Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) Witam Oto moje nowe pod-hobby... [b][i]StarWars[/i][/b]. Od dawna chodziła mi po głowie jakaś mała kolekcja z Gwiezdnych Wojen. Niestety zawsze mi przechodziło jak widziałem, że większość modeli to Revell i do tego w różnorodności skali. Zdecydowałem się na mało popularną skalę 1:48 tylko i wyłącznie dlatego, że jest ona najbliższa skali Sokoła Millenium który już niedługo zamierzam zbudować. Najbliższa ?.. Tak Sokół Millenium od DA jest w 1:43, więc różnica już niewielka. Pierwszym modelem jest tytułowy AT-ST w skali 1:48, drugi X-Wing [i](już się buduje) [/i]również w 1:48, potem Snowspeeder w 1:48 i AT-AT w 1:52... Na koniec "mała" diorama....ale to dalsza przyszłość... Póki co prezentuje pierwszy model z kolekcji: Edytowane 9 Listopada 2020 przez DarkWing 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Listopada 2020 Share Napisano 10 Listopada 2020 bardzo fajnie wyszedł jedyne co mnie nie przekonuje to te wielkie białe oczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Ładna praca i AT-ST lepiej wyglada bez laserów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi