DarkWing Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) Witam Oto moje nowe pod-hobby... [b][i]StarWars[/i][/b]. Od dawna chodziła mi po głowie jakaś mała kolekcja z Gwiezdnych Wojen. Niestety zawsze mi przechodziło jak widziałem, że większość modeli to Revell i do tego w różnorodności skali. Zdecydowałem się na mało popularną skalę 1:48 tylko i wyłącznie dlatego, że jest ona najbliższa skali Sokoła Millenium który już niedługo zamierzam zbudować. Najbliższa ?.. Tak Sokół Millenium od DA jest w 1:43, więc różnica już niewielka. Pierwszym modelem jest tytułowy AT-ST w skali 1:48, drugi X-Wing [i](już się buduje) [/i]również w 1:48, potem Snowspeeder w 1:48 i AT-AT w 1:52... Na koniec "mała" diorama....ale to dalsza przyszłość... Póki co prezentuje pierwszy model z kolekcji: Edytowane 9 Listopada 2020 przez DarkWing 8 Cytuj
M.A.V. Napisano 10 Listopada 2020 Napisano 10 Listopada 2020 bardzo fajnie wyszedł jedyne co mnie nie przekonuje to te wielkie białe oczy 1 Cytuj
Campana Napisano 16 Listopada 2020 Napisano 16 Listopada 2020 Ładna praca i AT-ST lepiej wyglada bez laserów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi