Kalor Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 Cześć, Mój pierwszy kontakt z figurkami, nie miałem żadnej wizji toteż długo przewracał się w pudełku. Postanowiłem w końcu pozbyć się go z backlogu, wykończyłem i zmajstrowałem na szybko podstawkę z gipsu i piasku. Z braku wizji pomalowałem go też tak jak wszyscy inni, chociaż poddałem się przy krzyżu i musiałem upraszczać. Generalnie to jestem zadowolony, na pewno będę jeszcze coś malował ale raczej popiersia bo i detale lepsze i nie trzeba robić podstawki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 Nieźle wyszedł. I z lewitującym mieczem też sobie poradziłeś . jeszcze twarz bys jego pokazał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 11 Listopada 2020 Autor Share Napisano 11 Listopada 2020 Twarz mocno opalona i w cieniu. Z jakiegoś powodu pomimo czyszczenia podkład nie chciał trzymać więc po kilku próbach zostawiłem tak jak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 11 Listopada 2020 Autor Share Napisano 11 Listopada 2020 O ile dorbrze pamiętam to AK true metal, steel. Czarny podkład + drybrush. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 jeśli to pierwsza figurka to masz talent ! bardzo mi się podoba ten przykurzony dół białego sukna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 11 Listopada 2020 Autor Share Napisano 11 Listopada 2020 @M.A.V. żaden tam talent, szczęście nowicjusza. No może też staram się przykładać do tego co robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi