Kalor Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 Cześć, Mój pierwszy kontakt z figurkami, nie miałem żadnej wizji toteż długo przewracał się w pudełku. Postanowiłem w końcu pozbyć się go z backlogu, wykończyłem i zmajstrowałem na szybko podstawkę z gipsu i piasku. Z braku wizji pomalowałem go też tak jak wszyscy inni, chociaż poddałem się przy krzyżu i musiałem upraszczać. Generalnie to jestem zadowolony, na pewno będę jeszcze coś malował ale raczej popiersia bo i detale lepsze i nie trzeba robić podstawki. 4 Cytuj
Marcin M. Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 Nieźle wyszedł. I z lewitującym mieczem też sobie poradziłeś . jeszcze twarz bys jego pokazał... Cytuj
Kalor Napisano 11 Listopada 2020 Autor Napisano 11 Listopada 2020 Twarz mocno opalona i w cieniu. Z jakiegoś powodu pomimo czyszczenia podkład nie chciał trzymać więc po kilku próbach zostawiłem tak jak jest. 1 Cytuj
Kalor Napisano 11 Listopada 2020 Autor Napisano 11 Listopada 2020 O ile dorbrze pamiętam to AK true metal, steel. Czarny podkład + drybrush. Cytuj
M.A.V. Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 jeśli to pierwsza figurka to masz talent ! bardzo mi się podoba ten przykurzony dół białego sukna Cytuj
Kalor Napisano 11 Listopada 2020 Autor Napisano 11 Listopada 2020 @M.A.V. żaden tam talent, szczęście nowicjusza. No może też staram się przykładać do tego co robię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi