wawrzul Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Witam. In-box dostepny w albumie : http://picasaweb.google.com/wawrzyniec84/SU85MDragon Cytuj
R_Mazzi Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 a ja od siebie napiszę, że klei się to maleńswo całkiem sympatycznie i na koniec wygląda nie najgorzej nawet Moja gdzieś się tam po galerii pałęta Poproszę o relację warsztatową... Ech a Su 85 jak nie było tak nie ma..... Cytuj
wawrzul Napisano 11 Maja 2008 Autor Napisano 11 Maja 2008 Relacja oczywiscie bedzie. Czekam jedynie na male zamowienie w tym klej - bo powiem ze Contactą w igle straszne plamy mi "wyciekaja" spod klejonych elementow. Kupilem ta Tamiye z zielona nakretka w pedzlu. Moze bedzie lepiej. Cytuj
kamil zoszak Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 Ja zawsze do klejenia używam wykałaczki... Nawet jak klej ma igłę Cytuj
Andrzej_LK Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 wykałaczka albo cienki drucik, czasem trzeba drutu 0,3 żeby nanieść klej odpowiednio precyzyjnie... igła w butelce z klejem się nie nadaje. Cytuj
wawrzul Napisano 21 Maja 2008 Autor Napisano 21 Maja 2008 Kupilem sobie klej tamiya extra thin ale moim zdaniem jest lipny :/ Do sklejania po przylozeniu elementow do siebie sie nie nadaje bo zawsze troche kleju moze sie wydostac lub pedzlem mozna zawadzic o powierzchnie ktorej nie chcemy skleic. Natomiast klejenie przed przylozeniem elementow tez odpada bo klej strasznie szybko schnie i traci szybko swoje klejace wlasciwosci. Wyprobuje moze klej ktory jest na allegro z roznymi koncowkami (wlasciwie - iglami). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi