wawrzul Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Witam. In-box dostepny w albumie : http://picasaweb.google.com/wawrzyniec84/SU85MDragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 a ja od siebie napiszę, że klei się to maleńswo całkiem sympatycznie i na koniec wygląda nie najgorzej nawet Moja gdzieś się tam po galerii pałęta Poproszę o relację warsztatową... Ech a Su 85 jak nie było tak nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Relacja oczywiscie bedzie. Czekam jedynie na male zamowienie w tym klej - bo powiem ze Contactą w igle straszne plamy mi "wyciekaja" spod klejonych elementow. Kupilem ta Tamiye z zielona nakretka w pedzlu. Moze bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Ja zawsze do klejenia używam wykałaczki... Nawet jak klej ma igłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 W takim razie wezme przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 wykałaczka albo cienki drucik, czasem trzeba drutu 0,3 żeby nanieść klej odpowiednio precyzyjnie... igła w butelce z klejem się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawrzul Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Kupilem sobie klej tamiya extra thin ale moim zdaniem jest lipny :/ Do sklejania po przylozeniu elementow do siebie sie nie nadaje bo zawsze troche kleju moze sie wydostac lub pedzlem mozna zawadzic o powierzchnie ktorej nie chcemy skleic. Natomiast klejenie przed przylozeniem elementow tez odpada bo klej strasznie szybko schnie i traci szybko swoje klejace wlasciwosci. Wyprobuje moze klej ktory jest na allegro z roznymi koncowkami (wlasciwie - iglami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi