Piotr_W Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Dioramka czy raczej winietka z września 1939. Skoda Pz.Kpfw. 35(t) po zdobyciu wioski zatrzymała się na krótki postój. Tło może wydawać się dziwne ale była ładna pogoda i jakoś tak mnie naszło... EDIT: Zdjęcia jakiś czas temu usunąłem bo nikt tu nie zaglądał - myślałem, że ta część forum jest nieaktywna . Edytowane 26 Maja 2021 przez Piotr_W 4 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Pewnie dlatego, ze ostatnimi laty do tego dzialu prawie nikt nie zaglada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 58 minut temu, michal0281 napisał: Pewnie dlatego, ze ostatnimi laty do tego dzialu prawie nikt nie zaglada. Chyba Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekW Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Szkoda, że nie ma zdjęć. Ilość odsłon tematu pokazuje, że widzów byłoby wielu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 25 Maja 2021 Autor Share Napisano 25 Maja 2021 Dodałem zdjęcia. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 Super to wszystko skomponowane!!!! Fajne roślinki. Doskonale pokazałeś naszą biedę wz.1939. Kolory wyszły bardzo naturalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi