MrBat Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Edited May 5, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Fajne autka, motorki też niczego sobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 W tym wozie radiostacji grzałem się jakiś miesiąc temu na pokazie w Żorach w środę jadę na piknik do Szymocic na trzy dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 jak dobrze zrozumiałem z tytułu tematu było to w Olsztynie ? i ja to przegapiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 jak dobrze zrozumiałem z tytułu tematu było to w Olsztynie ? Tak, na pieczewskim poligonie. To już trzeci rok z rzędu, więc pewnie i za rok będzie Nie martw się, ja też sporo przegapiłem (przejazd przez Olsztyn, pokazy). A tu jeszcze dwa krótkie filmiki jak to sobie PTSem jeździli: http://pl.youtube.com/watch?v=pHMFB-Iit2g http://pl.youtube.com/watch?v=Hi7KO8tBeuk A i mógłby ktoś napisać co to za pojazdy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Za rok muszę się koniecznie wybrać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicio1d Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 (edited) Mniam;-) A co to za wóz pancerny, bo mnie najbardziej zainteresował?? Edited May 6, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Pierwszy to LUAZ-967, a drugi to PLDvK.vz.53/59 na podwoziu Praga V3S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicio1d Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Ja również dziękuje ;-) A czy ta maszynka (na pierwszym planie) jest dostępna w handlu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Ja również dziękuje ;-) A czy ta maszynka (na pierwszym planie) jest dostępna w handlu?? Która maszynka? pokaż zdjęcie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicio1d Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 O ten pojazd mi chodzi (pierwszy plan): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 O ten pojazd mi chodzi (pierwszy plan): Tylko w byłej Czechosłowacji. I poprzez firmy skupujące sprzęt z wojska. Jeśli oczywiście szukasz prawdziwego a nie modelu bo nieco zwątpiłem czy określenie "w handlu" dotyczy oryginału czy modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 W końcu Wicio zrobił ostatnio prawo jazdy, więc kto wie co mu chodzi po głowie Żałuje, że mnie tam nie było - może za rok się uda w czasie weekendu majowego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicio1d Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Grzegorz, przepraszam, że nie sprecyzowałem (taki mój mały skrót myślowy), chodziło mi o model. Nie no bez przesady taki wozik, ale hmmmm czemu nie (żartuje). Reggy troszkę bywam zakręcony i tak czasami często u mnie bywa ( a prawko wszystko super hiper ale te czekanie na dokumencik bleee ;-)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts