MrBat Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 (edytowane) Edytowane 5 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Fajne autka, motorki też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 W tym wozie radiostacji grzałem się jakiś miesiąc temu na pokazie w Żorach w środę jadę na piknik do Szymocic na trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 jak dobrze zrozumiałem z tytułu tematu było to w Olsztynie ? i ja to przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 jak dobrze zrozumiałem z tytułu tematu było to w Olsztynie ? Tak, na pieczewskim poligonie. To już trzeci rok z rzędu, więc pewnie i za rok będzie Nie martw się, ja też sporo przegapiłem (przejazd przez Olsztyn, pokazy). A tu jeszcze dwa krótkie filmiki jak to sobie PTSem jeździli: http://pl.youtube.com/watch?v=pHMFB-Iit2g http://pl.youtube.com/watch?v=Hi7KO8tBeuk A i mógłby ktoś napisać co to za pojazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Za rok muszę się koniecznie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 (edytowane) Mniam;-) A co to za wóz pancerny, bo mnie najbardziej zainteresował?? Edytowane 6 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Pierwszy to LUAZ-967, a drugi to PLDvK.vz.53/59 na podwoziu Praga V3S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Ja również dziękuje ;-) A czy ta maszynka (na pierwszym planie) jest dostępna w handlu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Ja również dziękuje ;-) A czy ta maszynka (na pierwszym planie) jest dostępna w handlu?? Która maszynka? pokaż zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 O ten pojazd mi chodzi (pierwszy plan): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 O ten pojazd mi chodzi (pierwszy plan): Tylko w byłej Czechosłowacji. I poprzez firmy skupujące sprzęt z wojska. Jeśli oczywiście szukasz prawdziwego a nie modelu bo nieco zwątpiłem czy określenie "w handlu" dotyczy oryginału czy modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 W końcu Wicio zrobił ostatnio prawo jazdy, więc kto wie co mu chodzi po głowie Żałuje, że mnie tam nie było - może za rok się uda w czasie weekendu majowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Grzegorz, przepraszam, że nie sprecyzowałem (taki mój mały skrót myślowy), chodziło mi o model. Nie no bez przesady taki wozik, ale hmmmm czemu nie (żartuje). Reggy troszkę bywam zakręcony i tak czasami często u mnie bywa ( a prawko wszystko super hiper ale te czekanie na dokumencik bleee ;-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi