Moses Napisano 8 Grudnia 2020 Share Napisano 8 Grudnia 2020 to nie dokońca dobra opcja, bo co człowiek to preferencje i przyzwyczajenia, a przyzwyczajenia rządzą ludźmi. Oprócz naszych rad wgryź się tez w temat. Na YT masz trochę tutoriali, min co potrzeba na poczatek. Pomysl co Ci sie przydfa realnie a co nie. Nie staraj sie wszystkiego na raz kupic, tylko sukcsywnie, przy kazdym modelu cos czego brakuje a co potrzeba. Utworzenie warsztatu to tak naprawde trwa latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlik06 Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2020 Ciagle cos ogladam ale nigdy wiedzy za mało dlatego tez sie dopytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 8 Grudnia 2020 Share Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Mi stworzenie sensownego warsztatu zajęło 3 lata a i tak mam w większości podstawowe rzeczy . Edytowane 8 Grudnia 2020 przez fanpancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orlik06 Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2020 Rowniez dlatego pytam aby nie robic jakis głupich błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 8 Grudnia 2020 Share Napisano 8 Grudnia 2020 Co do surfacera, to ja części jeszcze przed położeniem podkładu myję rozpuszczalnikiem ekstrakcyjnym przy użyciu pędzelka. Wówczas ten podkład mi się bardzo dobrze trzyma. Pamiętaj też, że zazwyczaj sprawdza się zasada, że lepiej mieć mniej, ale porządnych narzędzi, niż dużo słabej jakości. Dotyczy to praktycznie wszystkiego, łącznie z chemią modelarską. I zgadzam się z przedmówcami, że jak zaczniesz robić, to samo poniekąd wyjdzie czego Ci brakuje z narzędzi i chemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi