Paweł216 Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 Jak obiecałem tak daje foty jak to narazie wygląda Jeszcze troche mam do zrobienia i troche jeszcze inaczej bedzie wygladał Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Jednak silnik nie czerwony a nie revell 91 taki metal/metaliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Lipca 2008 Autor Share Napisano 24 Lipca 2008 (edytowane) Slnik jeszcze nie jest skonczony jeszcze bede malował turbiny itp. To narazie jest taka mała przymiarka Edytowane 25 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 aaa, no to czekam na końcowy wygląd silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 No kolego ja też czekam na foty.Powodzonka w dalszej budowie modelu. Jak narazie to mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Witam Prace idą narazie powoli, wnetrze leży w Docie. Koła już są na stałe Dobra teraz kilka fotek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Fajnie to wszystko wygląda i nie moge się końca doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Tak naprawde to on jest ciemniejszy, tylko tak dziwnie wyszło na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Wszystko ok., tylko co Ci się stało z tą kalką z oznaczeniem mocy pod oknem?. Taki efekt clearu?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 No no no ... Paweł nie próżnujesz ;d . Fajny silnik i lakier na ramie , co to za kolor ;> znaczy wiem ze czerwony , ale dokładniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 No nie wiem dlaczego się tak wygieła Mateusz malowałem Multoną Niebieski 0761 a Czerwony to 0395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Witam. Stał się mały wypadek. Kabina spadła i owiewek nie bedzie, szyby wyleciały i bede musiał malowac od nowa . Dam fote jak to wszystko wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 UUuuuu przykro :( , a czemu owiewek nie bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Szkoda, tyle pracy w niego już włożyłeś. Ale jestem pełen nadzieji, że jeszcze wskrzesisz ten model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 A bo już mi się nie chce bawic w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 A tak fajnie się zapowiadalo................................Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Narazie wszystko i Idzie do dota i od początku wszystko będzie malowane tylko zastanawiam się z czego zrobic zawiasy od maski bo się urwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Szkoda, że ci model spadł, a tak ładnie wyglądało :(, a kto strącił iveco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Ja strąciłem, bo się śpieszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi