Focus Napisano 9 Września 2023 Autor Share Napisano 9 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 Sukces dnia dzisiejszego znalazłem prawą goleń podwozia wraz z klapą i pomalowałem na kolor aluminium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 (Nothing personal) Można zrobić najlepszy model a potem wstawić tam figurkę i cała magia ulatuje. Kunszt elementów schodzi na drugi plan przy kartoflanych twarzach, realizm ulatnia się przy sztucznych obliczach bez wyrazu. Po co robić realistyczne modele z czymś w środku co przypomina manekina a nie człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 53 minuty temu, Focus napisał: Sukces dnia dzisiejszego znalazłem prawą goleń podwozia wraz z klapą i pomalowałem na kolor aluminium. Rany boskie, to już drugi przypadek dzisiaj. Idę profilaktycznie porozmawiać z żoną i przejrzeć rozgrzebane modele... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 Kozborn wyjaśniam modele firmy Revell to zabawki politechniczne realizm z przymrużeniem oka to w kokpicie manekin już niczego nie jest w stanie zepsuć. Ja tam lubię takie oldschoolowe klimaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 19 godzin temu, Focus napisał: Kozborn wyjaśniam modele firmy Revell to zabawki politechniczne realizm z przymrużeniem oka to w kokpicie manekin już niczego nie jest w stanie zepsuć. Ja tam lubię takie oldschoolowe klimaty. Spoko. Co do manekinów to ja tak ogólnie. Może są jakieś przykłady realistycznie wyglądających figurek. Ja takich nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Czy planujesz puścić jakiś delikatny filtr na te kalkomanie? Moim zdaniem za mocno kontrastują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 23 minuty temu, kozborn napisał: Czy planujesz puścić jakiś delikatny filtr na te kalkomanie? Moim zdaniem za mocno kontrastują. Tak, a oprócz tego jeszcze zaciemnić linie podziału. Kalkomanie jeszcze nie wszystkie położone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia Został postawiony na koło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi