Trojan Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Zapraszam do galerii ukończonego modelu. Do budowy wykorzystano model samochodu firmy Revell w skali 1:24 oraz model lokomotywy Big Boy Revell w skali 1:87. Instalacja oświetleniowa wykonana na zamówienie. Warsztat można prześledzić tu: Warsztat Miłego oglądania. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Robi duże wrażenie i klimat super. Z moich subiektywnych odczuć - brakuje mi otoczenia tej podstawki, jakiegoś dodatku - budynek, tło. Podświetliłbym też główny ekran w pojeździe i dodał jakiś np. "Refueling in progress" albo po polsku "Tankowanie w toku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2020 34 minuty temu, toled napisał: Robi duże wrażenie i klimat super. Z moich subiektywnych odczuć - brakuje mi otoczenia tej podstawki, jakiegoś dodatku - budynek, tło. Podświetliłbym też główny ekran w pojeździe i dodał jakiś np. "Refueling in progress" albo po polsku "Tankowanie w toku" Dzięki Być może za jakiś czas pojawi się jakieś tło. Tymczasowo taka szybka robótka w PS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Robota First Class. !!! a tło dodaje smaczku, w szczególności druga fotka. Musisz koniecznie pomyśleć aby zrobić tło . Gratuluję przede wszystkim pomysłu. Jak by to była praca konkursowa to wiem na kogo bym głosował. Brawoooo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2020 33 minuty temu, cayman napisał: Robota First Class. !!! a tło dodaje smaczku, w szczególności druga fotka. Musisz koniecznie pomyśleć aby zrobić tło . Gratuluję przede wszystkim pomysłu. Jak by to była praca konkursowa to wiem na kogo bym głosował. Brawoooo. Dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi