koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 No i kolejny skończony projekt - Nissan 350z w wersji Nismo Podkład: Tamiya White Kolor: - Baza: Metallic Medium, Zero Paints, Candy Bronze, Zero Paints. Jet Black, Zero Paints - Lakier bezbarwny: Zero Paints, Dodatki: zestaw elementów fototrawionych Crazy Modeler Wynik końcowy: - Wnętrze i chłodnica: - I całość: Komentarze mile widziane. Pozdrawiam Cytuj
Dumo Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 To jest chore ten lakier jest normalnie przesadzony..... SZOK..... brak mi słów. 1:1 tak dobrze się nie prezentuje Cytuj
gulus Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Kurde, starsznie "porschowato" wygląda z boku ten Nissan. Lakier suuuper Cytuj
Praetorian Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Jakie fajne betonowe urwisko na tych fotkach! Tam chyba z 5 metrów w dół musi być! Super Cytuj
koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Autor Napisano 6 Maja 2008 Jakie fajne betonowe urwisko na tych fotkach! Tam chyba z 5 metrów w dół musi być! Jakieś 20cm - to jest schodek przy wejściu z ogródka Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Taki efekt na fotelach jest zamierzony ? bo wygląda troche jak niedomalowane , moze wina fotki , tak to jak zawsze lakierek 1 klasa lustereczko. pozdro Cytuj
koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Autor Napisano 6 Maja 2008 Te fotele to poprostu słabiej położony podkład Cytuj
Paweł216 Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 koksik co ty robisz z tymi modelami to normalnie poezja .Lakier normalnie jak na 1:1 Pozdrawiam. Cytuj
Wojtek91 Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Genialny model. Brak słow i co za lakier! Pozdrawiam Cytuj
Skoti Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 jak się wykonuje taki lakier - czy to moze położone w lakierni?? Cytuj
ccrriiss Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Ahh... a ja się chciałem zapytać czy Ty masz coś w swoim magazynku co ma kierownicę po dobrej (dla nas) stronie A model...no co tu dużo mówić miód,malina Lakier rzeczywiście jak na prawdziwym KRUGER_MAN siedzenia są już trochę wytarte i to przez to Pozdrawiam ccrriiss P.S. Za model też duże,chłodne Cytuj
koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Autor Napisano 6 Maja 2008 jak się wykonuje taki lakier - czy to moze położone w lakierni?? Nie, lakier był kładziony w normalnej modelarskiej lakierni. Cytuj
koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Autor Napisano 6 Maja 2008 Ahh... a ja się chciałem zapytać czy Ty masz coś w swoim magazynku co ma kierownicę po dobrej (dla nas) stronie Coś tam się znajdzie Cytuj
w-w-w-w-w5 Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Jak chociasz jeden mój model będzie wyglądał w 60 % jak ten to go postawię w specjalnej gablocie na środku dużego pokoju. Cudo naprawdę nic się nie da zażucić, zresztą tak samo jak twoim pozostałym modelom. Cytuj
adamuss Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Normalnie nie mam się do czego przyczepić Rewelacyjny model. Z tymi blaszkami wygląda jak prawdziwy. Gratuluję!!! Cytuj
Merida Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Super Model ładny kolor a czy takiego Nie ma czasem w carbonie.?? Cytuj
ccrriiss Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Super Model ładny kolor a czy takiego Nie ma czasem w carbonie.?? Merida był ten Nissan i nie tylko ten http://www.needforspeed.pl/artykul-ista-samochod%C3%B3w,96.html Pozdrawiam ccrriiss Cytuj
myeti Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Koksik naprawde super:D lakier poezja... Bardzo duze gratki za ta prace Cytuj
myeti Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 No no kolego koksik musze pogratulowac udanej roboty cudo.. Sledze uwaznie twoje poczynania poniewaz jako jeden z nielicznych i tak jak ja sklejasz osobowki co mi sie bardzo podoba... zycze dalszych sukcesow i jeszcze raz gratki za nissana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi