koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 No i kolejny skończony projekt - Nissan 350z w wersji Nismo Podkład: Tamiya White Kolor: - Baza: Metallic Medium, Zero Paints, Candy Bronze, Zero Paints. Jet Black, Zero Paints - Lakier bezbarwny: Zero Paints, Dodatki: zestaw elementów fototrawionych Crazy Modeler Wynik końcowy: - Wnętrze i chłodnica: - I całość: Komentarze mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 To jest chore ten lakier jest normalnie przesadzony..... SZOK..... brak mi słów. 1:1 tak dobrze się nie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Kurde, starsznie "porschowato" wygląda z boku ten Nissan. Lakier suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Jakie fajne betonowe urwisko na tych fotkach! Tam chyba z 5 metrów w dół musi być! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Jakie fajne betonowe urwisko na tych fotkach! Tam chyba z 5 metrów w dół musi być! Jakieś 20cm - to jest schodek przy wejściu z ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Taki efekt na fotelach jest zamierzony ? bo wygląda troche jak niedomalowane , moze wina fotki , tak to jak zawsze lakierek 1 klasa lustereczko. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Te fotele to poprostu słabiej położony podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 koksik co ty robisz z tymi modelami to normalnie poezja .Lakier normalnie jak na 1:1 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Genialny model. Brak słow i co za lakier! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 jak się wykonuje taki lakier - czy to moze położone w lakierni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Ahh... a ja się chciałem zapytać czy Ty masz coś w swoim magazynku co ma kierownicę po dobrej (dla nas) stronie A model...no co tu dużo mówić miód,malina Lakier rzeczywiście jak na prawdziwym KRUGER_MAN siedzenia są już trochę wytarte i to przez to Pozdrawiam ccrriiss P.S. Za model też duże,chłodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 jak się wykonuje taki lakier - czy to moze położone w lakierni?? Nie, lakier był kładziony w normalnej modelarskiej lakierni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Ahh... a ja się chciałem zapytać czy Ty masz coś w swoim magazynku co ma kierownicę po dobrej (dla nas) stronie Coś tam się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Jak chociasz jeden mój model będzie wyglądał w 60 % jak ten to go postawię w specjalnej gablocie na środku dużego pokoju. Cudo naprawdę nic się nie da zażucić, zresztą tak samo jak twoim pozostałym modelom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 nic dodać, nic ująć. Arcydzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 szok ! Lakier powala duuuuużżżeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 BAJER!!! ale go "pucowałeś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Normalnie nie mam się do czego przyczepić Rewelacyjny model. Z tymi blaszkami wygląda jak prawdziwy. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Opad szczeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Super Model ładny kolor a czy takiego Nie ma czasem w carbonie.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Super Model ładny kolor a czy takiego Nie ma czasem w carbonie.?? Merida był ten Nissan i nie tylko ten http://www.needforspeed.pl/artykul-ista-samochod%C3%B3w,96.html Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Koksik naprawde super:D lakier poezja... Bardzo duze gratki za ta prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 No no kolego koksik musze pogratulowac udanej roboty cudo.. Sledze uwaznie twoje poczynania poniewaz jako jeden z nielicznych i tak jak ja sklejasz osobowki co mi sie bardzo podoba... zycze dalszych sukcesow i jeszcze raz gratki za nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Jasny gwint -bajeeeeeeeeeeeeer ten lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi