robertmodelarz Napisano 7 Stycznia 2021 Share Napisano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Na rynku pojawiła się nowa firma Suyata. Zapowiada nowe model w skali 1/48- dwa w jednym pudełku. T-90A Main Battle Tank & "Tiger" Gaz-233014 Armoured Vehicle 2 in 1 set, skala 1/48 nr katalogowy 002. Edytowane 8 Czerwca przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Maja 2021 Autor Share Napisano 18 Maja 2021 (edytowane) Fotka z targów Panzer I BREDA 1/35 i zapowiadany wyżej T-90 A i Tiger 1/48 Edytowane 8 Czerwca przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Maja 2021 Share Napisano 22 Maja 2021 cuda Panie, cuda...... mi ta firma to się kojarzy wyłącznie z takimi wyrobami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2021 Pantera: Sd.Kfz. 171 Panther Ausf. A w/Zimmerit & Full Interior skala 1/48 nr katalogowy 003 Będzie na bogato: Metal cable & barrel included Zimmerit decals included Photo-etch included Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Znana jest już cena modelu Panther A w/Zimmerit & Full Interior: https://www.martola.com.pl/pl632/produkty94083/panther_a_w_zimmerit_full_interior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 1 Września 2021 Share Napisano 1 Września 2021 Już powinien lecieć do sklepów: https://www.galaxykits.com/news/suisei-bombowiec-nurkujacy-postapo-od-suyaty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L115 Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Cześć, zastanawiam się nad zakupem Pantery od Suyaty. Widziałem, że zimmerit jest tam w jakiejś nietypowej formie przygotowany. Nadaje się on do sensownego użycia, czy trzeba się będzie bawić w dorabianie go innymi sposobami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 1 minutę temu, L115 napisał: Cześć, zastanawiam się nad zakupem Pantery od Suyaty. Widziałem, że zimmerit jest tam w jakiejś nietypowej formie przygotowany. Nadaje się on do sensownego użycia, czy trzeba się będzie bawić w dorabianie go innymi sposobami? Sam zobacz, wg mojej opinii to w tej skali będzie OK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi