FAHR Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Tym razem przedstawiam model Super Pershinga z firmy Hobby Boss w skali 1/35. Sam model przypomina Dragony z wczesnych lat 90-ch, spasowanie takie sobie i pełno baboli merytorycznych. Na szczęście znalazłem wątek warsztatowy kolegi Lipa, który rozjechał swojego "chińczyka" jak walec a sam wątek poprowadził mnie dosłownie za rączkę po koniecznych przeróbkach. Dodatkowo skróciłem tylko uszy dodatkowego pancerza i przerobiłem przednie lampy. Chcąc uniknąć ciemności na zdjęciach, chyba przesadziłem tym razem w drugą stronę. W każdym razie zapraszam do rzucenia okiem. Edytowane 14 Stycznia 2021 przez FAHR 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 Model wydaje się być fajny, ale wszystko rozmywa się w ciemności zdjęcia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2021 Dodałem trochę światła, mam nadzieję, że teraz więcej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Ten balans kolorów jest chyba źle ustawiony na aparacie. Za żółte to zdjęcie i za ciemne nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2021 Oczywiście macie rację. Trzeci raz zmieniłem zdjęcia, napiszcie czy teraz lepiej. Ciężko mi to idzie bo mam 3 urządzenia w domu, w których mogę przeglądać zdjęcia i na każdym wyglądają one inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Napisz czym fotografujesz i czym oświetlasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Mnie się model podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2021 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Napisz czym fotografujesz i czym oświetlasz. Fotografuję Lumixem sprzed około 10 lat. Oświetlenia dedykowanego nie mam, korzystam z ledów w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi