Klapouch Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Takie coś ulepiłem. Generalnie fajny model, ale gąski masakrayczne Pojazd malowany w barwach australijskich dla pojazdu zdobycznego w Syrii w 1941. Na inny kamuflaż zabrakło umiejętności, a i ten dałoby się pewnie poprawiać. Edytowane 15 Stycznia 2021 przez Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 Gąski masakryczne ale w porównaniu z innymi modelami tego czołgu ,oczywiście w plastiku bo żywicznych nie widzałem ,to najlepsze .A szkrab bardzo przyjemny w odbiorze pozdrawiam OLO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 16 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2021 Dorobiłem trochę zdjęć. Mało fotogeniczny szkrab. Może nieśmiały ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Australijski? No nieźle temat wybrałeś, o tym konkretnym Renault nigdy nie słyszałem! Fajny, ale czy prawa gąsienica nie jest krzywo zamontowana? Na trzecim zdjęciu wygląda, jakby uciekała spod błotnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2021 To raczej złudzenie, bo obsesyjnie starałem się je wyprostować Tego egzemplarza miałem tylko 1 zdjęcie gdzieś z Syrii 1941. W podobnym (zielono-piaskowym) występował też we Francji i Maroku , ale tamten był bardziej regularny i często z czarną "obwódką". Ogólnie dość ciekawa maszyna, malowana na milion różnych sposobów, używana w sumie przez całą wojnę i w wielu różnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi